Een tuin of buitenruimte met een unieke identiteit, uitstraling en karakter wordt met ambachtelijk vakmanschap gevormd op de tekentafel, met potlood op papier. Dit een eindeloze gevoel en beleving die alleen door de menselijke hand kan worden verwezenlijkt. Elke ruimte, of deze nu groot of klein is, is uniek en wordt beïnvloed door zijn omgeving, wat de uitdaging vormt voor een nieuwe creatie. 

Samen met u als klant wordt er gezocht naar een harmonieuze samensmelting van natuur en architectuur, met een uitstraling die perfect aansluit bij de gebruikers van de ruimte. Dit resulteert in een energieke sfeer die te samenkomt met uw wensen en behoeften. Door de diversiteit in het ontwerpen en de realisatie van diversen projecten is er een solide basis van kennis en ervaring ontstaan die tot uiting komt in het ontwerp. 

Deze passie voor reizen, natuur, cultuur en architectuur vormt de inspiratiebron achter elk ontwerp, waardoor elke buitenruimte een uniek en betekenisvol karakter krijgt.
FLOW | Tuinarchitectuur legt de focus niet alleen op het ontwerpen en inrichten van tuinen, maar ook op het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte overkappingen, met dezelfde visie in gedachten. Elke overkapping zorgt voor een extra dimensie aan de buitenruimte en biedt een unieke leefervaring. Net als bij onze tuinontwerpen is elk ontwerp voor een overkapping uniek samengesteld met vakmanschap en passie.