Een tuin of buitenruimte met een identiteit, uitstraling en karakter wordt ambachtelijk gevormd op de tekentafel met potlood op papier, een gevoel en beleving die alleen gecreƫerd kan worden door de menselijke hand. Elke ruimte is anders, groot of klein. Zijn omgeving is bepalend en vormen de uitdaging voor een nieuwe creatie. Samen wordt er gezocht naar een in eenvloeiing van natuur en architectuur met een uitstraling die past bij zijn gebruikers. Dit vormt de energie van een ruimte die is afgestemd samen met de u als klant.
Door de variƫteit in ontwerpen en het realiseren van diversen projecten is er een krachtige basis en voorkennis ontstaan die tot uiting komen in het ontwerp. Dit is ontstaan vanuit een passie voor reizen, natuur, cultuur en architectuur.
FLOW | Tuinarchitectuur richtzicht buiten het ontwerpen en inrichten van tuinen ook op het ontwerpen en realiseren van maatwerk overkapping, dit met een zelfde visie. Elke overkapping geeft een extra beleving en leeffunctie aan zijn buitenruimte. Ook hier is elk ontwerp uniek, wordt samengesteld met creativiteit en gerealiseerd met ambacht en passie.