Stijlvolle Tuinkamer

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 40.000,- | € 60.000,-

Welkom bij het project stijlvolle tuinkamer! De basisstructuur van de overkapping is gemaakt van bezaagd eikenhout, wat zorgt voor een natuurlijke en warme uitstraling. Dit duurzame materiaal geeft de overkapping een solide basisstructuur.
De lichtgrijze keramische tegelvloer is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en onderhoudsvriendelijk. 
De zwarte metalen harmonicadeuren zijn een opvallend element in het ontwerp. Deze deuren kunnen gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor u de mogelijkheid heeft om de ruimte naar wens te openen of af te sluiten. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten en extra comfort.

Een bijzonder kenmerk van deze overkapping is de doorkijk haard. Deze haard biedt niet alleen warmte en gezelligheid, maar ook een prachtig uitzicht op uw tuin. Het creëert een knusse en ontspannen sfeer, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.

Daarnaast hebben we gedacht aan praktische opbergruimte. De berging is voorzien van composieten wandbekleding, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling..

Om de juiste sfeer te creëren, hebben we gezorgd voor verlichting in de vorm van wandlampen. Deze verlichting zorgt niet alleen voor functioneel licht, maar draagt ook bij aan de ambiance en gezelligheid van de overkapping.

Als finishing touch hebben we gekozen voor een accentkleur wit, om een fris en modern contrast te creëren. Dit accent komt terug in verschillende elementen van de overkapping, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

MAAK EEN AFSPRAAK