Sfeervolle moderniteit

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 20.000,- | € 30.000,-

Welkom bij het project Sfeervolle moderniteit! Een uniek ontwerp waar moderniteit samensmelt met creatieve details, waardoor een eigentijdse en sfeervolle buitenruimte ontstaat. Project Sfeervolle moderniteit is ontworpen met een moderne esthetiek en is verrijkt met creatieve details die de buitenruimte een uniek karakter geven. De combinatie van strakke lijnen en inventieve elementen maakt deze overkapping een kunstwerk in uw tuin.

 

De basisstructuur van de overkapping is subtiel en zwart, waardoor het een stijlvolle en ingetogen uitstraling heeft. Deze subtiele touch zorgt voor een perfecte harmonie met de omgeving en biedt een verfijnde basis voor het gehele tuinontwerp. De vloer van de overkapping is bedekt met Japans siersplit. Deze grindsoort geeft een rustieke en serene sfeer. Het siersplit biedt niet alleen een esthetisch element, maar is ook gemakkelijk te onderhouden. Creëer een warme en gezellige sfeer met de cortenstalen houtkachel. Dit opvallende element voegt niet alleen functionaliteit toe door warmte te bieden op koele dagen en avonden maar dient ook als eye-catcher in de overkapping met zijn roestige uitstraling.

 

Geniet van subtiele verlichting met het verlaagde plafond voorzien van inbouw-spots. De inbouw-spots geven overkapping een zacht en aangenaam licht, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat voor elk moment van de dag. Het accent op zwart loopt als een rode draad door de gehele overkapping. Van de basisstructuur tot de details, het zwarte accent voegt een vleugje elegantie toe en creëert een samenhangend geheel.

 

Het project is meer dan een overkapping; het is de hoofdfunctie van de buitenruimte en transformeert de buitenruimte in een eigentijdse oase van comfort en stijl. 
MAAK EEN AFSPRAAK