Robuuste constructie

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 10.000,- | € 20.000,-

Welkom bij het project Robuuste Overkapping! Deze unieke constructie is gemaakt van robuuste vers bezaagd douglas hout, met een terras van keramische tegels, sloophouten achterwanden en een zwarte afwerking. Het minimalistische ontwerp laat weinig afwerking zien, waardoor alle constructieve elementen van de overkapping zichtbaar blijven en bijdragen aan de robuuste uitstraling. De combinatie van materialen en de sfeervolle inrichting maken deze overkapping de perfecte plek in uw tuin om samen met vrienden en familie te genieten van het buitenleven. Of het nu gaat om een gezellige barbecue, een ontspannen middag met een goed boek of een feestje, deze robuuste constructie biedt de ideale setting voor allerlei gelegenheden.

 

Laat u inspireren door de unieke constructie in douglas hout, de duurzaamheid van de keramische tegels en de karakteristieke uitstraling van de sloophouten wanden. De zwarte afwerking zorgt voor een eigentijdse touch en vormt een prachtig contrast met de warme houttinten.

 

Kortom, de Robuuste Overkapping is niet alleen een functionele toevoeging aan uw tuin, maar ook een stijlvolle en gezellige plek. Geniet van het buitenleven in alle comfort en stijl met deze unieke constructie.
MAAK EEN AFSPRAAK
MAAK EEN AFSPRAAK