Regulerend licht

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 20.000,- | € 30.000,-

Welkom bij het project regulerend licht! De basisstructuur van deze overkapping is gemaakt van geschaafd Douglas hout. De betimmering van de overkapping is ook gemaakt van geschaafd Douglas hout, wat zorgt voor een harmonieus geheel met de basisstructuur. Dit geeft de overkapping een natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Een opvallend element van deze overkapping zijn de langwerpige lichtstraten. Deze strategisch geplaatste openingen laten op een subtiele manier natuurlijk licht binnen, waardoor er een aangename en heldere sfeer ontstaat onder de overkapping maar ook in de bestaande woning.

Om de mogelijkheid te bieden om de hoeveelheid lichtinval te reguleren, hebben we plissé zonverduistering geïntegreerd. Hiermee kunt u eenvoudig de intensiteit van het zonlicht aanpassen en zo de gewenste sfeer en lichtinval creëren.

Daarnaast zijn de zwarte aluminium shutters een stijlvolle toevoeging aan het ontwerp. Deze shutters kunnen gemakkelijk worden versteld, waardoor u de gewenste privacy en bescherming tegen de zon kunt creëren.

Om de sfeer compleet te maken, hebben we gekozen voor verlichting in de vorm van up-down wandlampen. Deze verlichting zorgt niet alleen voor functioneel licht, maar creëert ook een gezellige en uitnodigende ambiance.

Als accentkleur hebben we gekozen voor zwart, wat zorgt voor een eigentijds contrast. Dit accent komt terug in verschillende elementen van de overkapping, waardoor er een harmonieus en modern geheel ontstaat.

Bent u geïnteresseerd in een moderne overkapping met de kenmerken van “Regulerend Licht”? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en een uniek ontwerp te realiseren dat perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

MAAK EEN AFSPRAAK