Oosterse touch

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 10.00,- | € 20.000,-

Welkom bij het project Oosterse touch! Een bouwwerk waar klassiek ontwerp hand in hand gaat met moderne details, waardoor een tijdloze buitenruimte ontstaat. De overkapping rust op een solide basis van geschaafd Douglas hout. Deze houtsoort staat bekend om zijn duurzaamheid en warme uitstraling, waardoor het de ideale keuze is voor een klassiek ontwerp met een tijdloos karakter. De betimmering van de overkapping is eveneens vervaardigd uit geschaafd Douglas hout, wat niet alleen bijdraagt aan de duurzaamheid maar ook een warme uitstraling geeft. De fijne details van de betimmering dragen bij aan de klassieke esthetiek van de overkapping met een oostere uitstraling.

 

Stap op een vlonder van hardhout en ervaar de luxe van hoogwaardig materiaal onder uw voeten. Het geeft de buitenruimte een eigentijdse en luxe dimensie . Een subtiel zwart accent wordt toegevoegd door de horizontale shutters. Deze zwarte elementen dienen als decoratief detail en geven een sfeervolle intieme hoek in de overkapping.

 

De Oosterse Touche wordt ‘s avonds verlicht door elegante up-down wandlampen. Deze verlichting creëert een warme en uitnodigende sfeer, waardoor de overkapping een oase van gezelligheid wordt wanneer de zon ondergaat. Het subtiele accent in zwart is overal aanwezig en verbindt elk element met elkaar in en aan de overkapping. Het voegt een eigentijdse touch toe aan het klassieke ontwerp en creëert een visueel aantrekkelijk evenwicht.
MAAK EEN AFSPRAAK