Modern mediterraans in eigen land

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 10.00,- | € 20.000,-

Welkom bij het project, Moderne mediterraans in eigen land. Deze unieke overkapping met los staande berging. Strak minimalistisch ontwerp met een warme sfeer in een tuin met een mediterrane touche, waarbij oude en nieuwe materialen samenkomen om een harmonieus geheel te vormen. De overkapping bestaat uit twee losse elementen die met elkaar verbonden zijn door een transparante touwen-structuur, waardoor een prachtig bouwwerk ontstaat in dezelfde stijl.

De combinatie van de strakke architectuur en de warme sfeer maakt deze overkapping niet alleen een functionele toevoeging aan uw tuin, maar ook een esthetisch hoogstandje dat het tuin genot vergroot. Of u nu wilt ontspannen in de schaduw, genieten van een mediterrane borrel of gewoon tot rust wilt komen in een rustgevende omgeving, deze overkapping biedt de perfecte setting.

Stap binnen in deze moderne mediterrane oase in eigen land en laat u betoverend door de harmonie van oud en nieuw, strak en warm. Creëer uw eigen stukje paradijs en vergroot uw tuin genot met een prachtige overkapping. Welkom in een wereld van stijl en comfort.

MAAK EEN AFSPRAAK