Modern buitenleven

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 40.000,- | € 60.000,-

Welkom bij het project modern buitenleven! Deze overkapping heeft een strak en modern ontwerp. De robuuste zwarte douglas basisstructuur geeft de overkapping een stoere robuuste uitstraling.

De gevlinderde betonvloer zorgt voor een strakke en moderne afwerking en stevige basisstructuur voor de fundering van de overkapping.

De wit gestucte achterwand vormt een prachtig contrast met de zwarte basisstructuur. Het geeft de overkapping een frisse en eigentijdse uitstraling. De achterwand met gekozen meubilair geeft de overkapping een moderne huislijke sfeer.

Een eyecatcher in deze overkapping is de zwart gepoedercoate houtkachel. Deze kachel zorgt niet alleen voor warmte op koudere dagen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Voor extra comfort hebben we gekozen voor verticale shutters. Deze shutters zorgen voor extra sfeer en zijn tevens een mooie toevoeging om de glazen schuifwanden achter te plaatsen wanneer deze geopend zijn.

De verlichting in de vorm van up-down wandlampen zorgt voor een sfeervolle en functionele verlichting. Deze lampen creëren een warme en gezellige ambiance, waardoor u ook ‘s avonds kunt genieten van uw buitenruimte.

Tot slot hebben we gekozen voor een accentkleur zwart, om een modern en strak contrast te creëren. Dit accent komt terug in verschillende elementen van de overkapping, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

MAAK EEN AFSPRAAK