De gulden snede, een entree an sich

Tuinontwerp & Realisatie

Ontwerp
FLOW | Tuinarchitectuur 

Realisatie
FLOW | Tuinarchitectuur 

Welkom bij ons tuinproject ‘De gulden snee, een entree an sich’waar  we de perfecte balans tussen moderniteit en natuurlijke schoonheid creëren: Betonplaten, Split en Natuurlijke Beplanting.

Bij dit project draait alles om het vinden van harmonie tussen strakke, moderne elementen en de warmte van natuurlijke materialen. Bij het tuinontwerp is er met zorg en aandacht gewerkt aan het creëren van een buitenruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

De entree naar het woonhuis via de oprit van een lijnenspel in schellevis betontegels vormgegeven door een corten stalen constructie, die de guldensnede perfect symboliseerd. Dit zorgt voor een gevoel van balans en harmonie bij het optreden van de woning, en geeft meteen een stijlvolle en eigentijdse uitstraling aan de omgeving.

Betonplaten en splitsen kunnen op een slanke en creatieve manier worden gebruikt om verschillende zones in de tuin te verbinden en te structureren. Deze materialen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl natuurlijke beplanting zorgt voor een zachte en organische verbinding. De verhouding tussen de harde materialen en de natuurlijke beplanting is zorgvuldig afgewogen om een uitgebalanceerd en aantrekkelijk geheel te creëren. 

MAAK EEN AFSPRAAK