Exclusief zwart

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 30.000,- | € 40.000,-

Welkom bij het project Exclusieve zwart! Ontworpen met een eigentijds karakter en luxueuze uitstraling. Ons project Exclusief zwart is gekenmerkt door een strak en eigentijds ontwerp. De gestroomlijnde lijnen en moderne vormgeving in combinatie met hedendaags materialen maken deze overkapping helemaal van deze tijd. De basis van onze overkapping is vervaardigd van robuust zwart Douglas hout, wat niet alleen zorgt voor stevigheid maar ook een prachtige visuele impact heeft. Het zwarte hout geeft de overkapping een eigentijdse uitstraling en vormt de ideale basis voor de verdere elementen van het ontwerp.

 

Stap binnen op een vloer van hoogwaardige keramische tegels met een natuurlijke houtlook. Deze tegelvloer combineert de warmte van hout met de duurzaamheid van keramiek, waardoor het een aantrekkelijke en functionele keuze is voor uw overkapping. Geniet van het buitenleven terwijl u beschermd bent tegen de elementen met onze glazen schuifwanden. Deze transparante wanden bieden een panoramisch uitzicht op uw tuin en laten tegelijkertijd natuurlijk licht binnen. Schuif ze eenvoudig open achter de zwarte verticale shutters om een naadloze verbinding te creëren tussen binnen en buiten. 

 

De wanden en het plafond van onze overkapping zijn afgewerkt met hoogwaardig composietmateriaal. Deze duurzame bekleding zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling maar is ook bestand tegen de invloeden van weer en wind, wat resulteert in een onderhoudsarme buitenruimte. Doormiddel van een schuifwand uit composite wordt de berging in de overkapping volledig geïntegreerd. Creëer de perfecte sfeer, zowel overdag als ‘s avonds, met de geïntegreerde verlichting. De inbouw-spots in het plafond bieden een subtiele en sfeervolle verlichting, waardoor de overkapping een gezellige ambiance krijgt voor elke gelegenheid.
MAAK EEN AFSPRAAK