Dynamische entree

Tuinontwerp

Ontwerp
FLOW | Tuinarchitectuur

Realisatie
Eigen beheer

Welkom bij het project Dynamische Entree! Bij deze prachtig verhoogde woning in landelijke stijl hebben we een modern en dynamisch ontwerp gecreëerd voor de entree van de woning. De entree wordt gekenmerkt door grote Schellevis betontegels die een eigentijdse uitstraling geven. Een zwevende trap leidt naar de entree, waardoor een indrukwekkend en dynamisch effect wordt gecreëerd. De entree wordt omlijst door glooiende lijnen en kasteelgrind, wat zorgt voor een harmonieus geheel.

 

Om het geheel af te maken, hebben we gekozen voor een cortenstalen afboording die zorgt voor een moderne touch. Daarnaast zijn er ‘wolken’ van taxus geplaatst, wat een speels en natuurlijk maar rustig element toevoegt aan de entree. Deze combinatie van materialen en vormen zorgt voor een unieke en dynamische entree die de landelijke stijl van de woning perfect aanvult.

 

Laat u inspireren door de harmonie tussen materialen en vormen en ervaar zelf de unieke sfeer die deze entree uitstraalt. Welkom bij Dynamische Entree!
MAAK EEN AFSPRAAK