Diagonale bloemenzee

Tuinontwerp & Realisatie

Ontwerp
FLOW | Tuinarchitectuur & Realisatie

Realisatie
FLOW | Tuinarchitectuur & Realisatie & Bobsgroen Hoveniers

Welkom bij het tuinproject ‘Diagonale bloemenzee’ Een tuin waar we de schoonheid van beige gebakken materialen, ruw douglas hout en oud-Hollandse tegels combineren om een unieke en sfeervolle buitenruimte te creëren. Ons ontwerp is gebaseerd op de renovatie van de tuin waarbij we nieuwe leven inblazen in het oude tuindeel en het geheel transformeren tot een oase van rust en groen.

Diagonale lijnen van ruw douglas hout en oud-Hollandse tegels vormen de basis van deze tuin, waardoor een dynamisch en visueel interessant patroon ontstaat dat de aandacht trekt en de ruimte definieert. Deze materialen worden zorgvuldig gekozen doorhun duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en tijdloze charme, waardoor uw tuin een warme en uitnodigende sfeer krijgt.

Een bloemenzee en sierlijke beplanting zorgt ervoor dat elk seizoen een andere kijk op de tuin biedt. Van kleurrijke bloesems in het voorjaar tot schijnbare groenblijvende planten in de winter, de tuin is een levend canvas dat voortdurend verandert en evolueert. De diversiteit aan planten en bloemen en water trekt vlinders, bijen en vogels aan, waardoor de tuin een levendige en bruisende plek wordt. 

MAAK EEN AFSPRAAK