Buiten koken

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 10.000,- | € 20.000,-

Welkom bij het project buiten koken! De basisstructuur van deze overkapping is gemaakt van geschaafd Douglas hout, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Dit duurzame naald houtsoort is niet alleen sterk, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het perfect gebruikt kan worden in de buitenruimte.

Een opvallend kenmerk van deze overkapping is de glazen achterwand. Deze wand zorgt voor een naadloze verbinding tussen uw buitenruimte en de natuurlijke omgeving. Het zorgt ervoor dat u beschut zit maar toch het gevoel heeft dat in midden in het groenzit en laat uiteraard veel natuurlijk licht door.

Om uw buitenervaring compleet te maken, hebben we een douglas houten buitenkeuken geïntegreerd. Deze keuken is niet alleen functioneel, maar voegt ook een gezellige en informele sfeer toe aan uw buitenruimte. Het massieve betonnen werkblad biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van heerlijke maaltijden in de buitenlucht.

Om privacy en controle over de lichtinval te bieden, hebben we gekozen voor zwarte shutters. Deze shutters kunnen eenvoudig worden aangepast om de gewenste hoeveelheid licht en privacy te creëren, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van uw buitenruimte.

Voor de verlichting hebben we gekozen voor spots en handgemaakte hanglampen. Deze verlichtingselementen zorgen niet alleen voor functioneel licht, maar voegen ook een vleugje stijl en sfeer toe aan uw overkapping. Ze creëren een gezellige ambiance, zowel overdag als ‘s avonds.

Bent u klaar om optimaal te genieten van uw buitenruimte met het project “BuitenKomen”? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en een unieke overkapping te realiseren die perfect past bij uw levensstijl en behoeften.

MAAK EEN AFSPRAAK