30' ers

Maatwerk overkapping

Ontwerp & Realisatie
Maatwerk overkapping

Prijsklasse
€ 20.000,- | € 30.000,-

Welkom bij het project “30’ers”! Dit project is speciaal ontworpen voor mensen in de leeftijdscategorie van dertig jaar, met een jaren 30 woning. Daarom hebben we een project gecreëerd dat hierop inspeelt.
De basisstructuur van deze overkapping is gemaakt van metselwerk, wat zorgt voor een stevige en jaren 30tig uitstraling. In combinatie met het gebruik van Douglas hout geeft dit de overkapping een warme en natuurlijke uitstraling.

De keramische tegelvloer geeft de overkapping een stijlvolle en duurzame afwerking. Deze tegels zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de esthetiek van de ruimte.

Een opvallend kenmerk van dit project is de sloophouten visgraat achterwand. Dit unieke element maakt die overkapping authentiek en creëert een interessant contrast. Het sloophout geeft de overkapping een rustieke uitstraling en draagt bij aan een warme en uitnodigende ambiance.

Om de juiste sfeer te creëren, hebben we gekozen voor verlichting in de vorm van up-down wandlampen. Deze verlichting zorgt niet alleen voor functioneel licht, maar creëert ook een gezellige en sfeervolle omgeving, zowel overdag als ‘s avonds.

Als accent hebben we gekozen voor warm hout. Dit accent komt terug in verschillende elementen van de overkapping en zorgt voor een harmonieus geheel. Het warme hout voegt een natuurlijk en tijdloos element toe aan het ontwerp.

Bent u geïnteresseerd in een overkapping met deze kenmerken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw wensen te bespreken en een uniek ontwerp te realiseren dat perfect past bij uw stijl en behoeften.

MAAK EEN AFSPRAAK