Online tuinontwerp

Persoonlijk maar op afstand!

Moeite met het samenstellen van uw eigen droomtuin? Laat jouw wensen en eisen samenkomen met mijn creativiteit en expertise om uw droomtuin te creëren. Bespaar zowel kosten als tijd met ons online concept, geen fysieke ontmoetingen, alles gebeurt online en digitaal. Ik neem je graag mee in mijn werkwijze. Kies uit een van onderstaande pakketten.

 

Bent u opzoek naar inspiratie, de juiste functieplaatsing, materialen en beplantingsvoorstellen. Alles samengevoegd in uw persoonlijke creatieve schetsontwerp? Kies dan voor ‘Creatief schetsontwerp’
Wil je meer diepgang? Kies dan voor het ‘Gedetailleerde ontwerp’ waar we verder ingaan op de details van het creatieve schetsontwerp, alles ingetekend op maatvoering van materialen en beplanting, beplantingsplan, Werktekening met maatvoering, 3D concept visualisatie.

Professional? Realiseer jij prachtige tuinen maar heb je geen tijd of affiniteit met ontwerpen? Kies dan ‘Voor de professional’.

 

Nadat je je keuze hebt gemaakt, zet je de eerste stap naar een nieuwe tuin door het digitale wensen & eisen formulier in te vullen, de gevraagde documenten toe te sturen en je aanvraag in te dienen.

Ik neem vervolgens contact met je op om een videogesprek in te plannen als eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek zullen we samen jouw wensen en eisen bespreken en eventuele vragen beantwoorden. Bij akkoord ga ik aan de slag met jouw nieuwe tuinontwerp! De documenten worden digitaal aangeleverd als een digitale ontwerpbundel.

Vanaf dat moment heb je de vrijheid om zelf aan de slag te gaan met de aanleg van je buitenruimte. Wil je jouw droomtuin toch laten aanleggen door een professional? Ik help je graag in contact te komen met bekwame professionals uit uw regio!