Over
Jong ambitieus en gefascineerd door de architecture of the nature. De variërende ontwerpen van Jeffrey Thijssen zijn functioneel, anders, lichtelijk exotisch, avontuurlijk en resulteren in een groene uitstraling.

 

Een tuin of buitenruimte met een identiteit, uitstraling en karakter wordt ambachtelijk gevormd op de tekentafel met potlood op papier, een gevoel en beleving die alleen gecreëerd kan worden door de menselijke hand. Elke ruimte is anders, groot of klein. Zijn omgeving is bepalend en vormen de uitdaging voor een nieuwe creatie. Samen wordt er gezocht naar een ineenvloeiing van natuur en architectuur met een moderne uitstraling. Dit vormt de energie van een ruimte die is afgestemd op zijn gebruikers.

 

Door de variëteit in ontwerpen en het realiseren van verschillende projecten is er een krachtige basis en voorkennis gegroeid die tot uiting komen in het ontwerp. Dit is ontstaan vanuit een passie voor reizen, natuur, cultuur en architectuur. Flow tuinarchitectuur & realisatie werkt graag samen met de opdrachtgever en professionals om tot de perfecte imperfectie te komen!
Bio
2009-2013:Diverse stages, projecten & uitwisselingen in binnen en buitenland
2013:Afgestudeerd, zelfstandig Hovenier
2011-2017:Zelfstandige in het ontwerpen, aanleggen & onderhouden van particulieren tuinen
2016:Afgestudeerd aan de Erasmushogeschool Brussel, Landschaps & Tuinarchitectuur
2017:Oprichting Flow | Tuinarchitectuur & realisatie